Single Blog Title

This is a single blog caption

Renkum

“Het was een wekenlange voorbereiding en 9 april hebben we dan gelukkig de tweede opdracht van Renkum gekregen!” laat Alexander Meloen vol tevredenheid weten. Toen Alexander in 2012 bij OFN kwam, kreeg hij al snel contact met de gemeente Renkum. Dit resulteerde dat OFN in 2013 de eerste opdracht voor de gemeente mocht uitvoeren. “Vier Abora abri’s met reclamevakken en een vijf meter lange Abora fietsoverkapping was mijn eerste stukje trots wat ik voor Renkum mocht uitvoeren.”

Tweede opdracht
“Al snel daarna mochten we een zestal fietsoverkappingen van vijf en één van tien meter leveren èn plaatsen. Daaraan gekoppeld zat de opdracht voor honderdtwee fietsbeugels. Een gedeelte hiervan kwam onder de overkapping en een ander deel in de vrije ruimte. Onze zusteronderneming OFS heeft alles op 7 mei naar tevredenheid van de gemeente opgeleverd,” vertelt Alexander verder. “We hadden ook een dubbellaagse fietsenstalling geoffreerd, maar heeft helaas niet geresulteerd in een opdracht. Hopelijk neemt Renkum binnenkort het besluit over het alternatief: het leveren van 13 fietsbeugels en mogen we die binnenkort ook gaan plaatsen,” klinkt hoopvol in Alexander’s stem door.

Veerpont
“Waar we als OFN en OFS zeker trots op mogen zijn, is dat we in de komende maanden, negentien Abora-abri’s mogen plaatsen in Renkum. Deze abri’s worden allemaal voorzien van LED-verlichting en voorzien we 14 abri’s van een reclamevitrine. De abri’s komen voornamelijk te staan langs de Utrechtseweg. Een paradepaardje voor Renkum, maar ook voor ons natuurlijk,” gaat Alexander verder. “En als kers op de taart plaatst OFS ook nog eens twee abri’s bij het veer. Daar kunnen dan vanaf juli de passagiers droog wachten op de pont. Wij als OFN en OFS, zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alle abri’s er op en top bijstaan wanneer Renkum op 1 juli haar veerpont feestelijk in gebruik neemt!”