Single Blog Title

This is a single blog caption

Thuis aan de slag

Vanaf heden verzorgen OFN en OFS voor provincie Gelderland het leveren, plaatsen, onderhouden en schade herstellen van het meubilair op carpoolplaatsen, fietsvoorzieningen en bushaltes. “Een hele eer!”

Provincie Gelderland is de thuishaven van zowel OFS (gevestigd in Andelst) als OFN (gevestigd in Buren), wat zorgt voor een extra binding met de omgeving. Bedrijfsleider van OFS Michiel de Visser: “Voor ons is dit een kans om te laten zien wat we kunnen. We probeerden al jaren om deze opdracht binnen te halen.”

Maaien maar
Eenmaal binnen blijkt deze opdracht nog een mooie, nieuwe ontwikkeling te weeg te brengen. Michiel: “De provincie heeft ons gevraagd of we ook de groenstroken rond de bushaltes en carpoolplaatsen kunnen maaien. Natuurlijk kunnen we dat! Hiervoor hebben we bosmaaiers en bladblazers aangeschaft. Deze apparaten hebben we nu in huis, dus we hebben het maaien van bermen aan ons dienstenportfolio toegevoegd.”

Eigen objecten
Een groot deel van de objecten werd geleverd door OFN. Accountmanager van deze projectorganisatie, Alexander Meloen: “En daarom voelt het als een grote eer dat wij deze opdracht mogen uitvoeren. Nu we ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, doen wij hier waar we het aller beste in zijn; ontzorgen van A tot Z.”

Visitekaartje
Het voelt ook als een prettig idee dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de abri’s. Alexander: “Niet alleen voor de provincie en alle reizigers is het belangrijk dat het meubilair er perfect bij staat, ook voor ons geldt dat. Ze zijn ons visitekaartje. We kunnen nu controle houden op het waarborgen van het kwaliteitsniveau waar wij voor staan.”