Single Blog Title

This is a single blog caption

Bent u ook bij de onthulling van de Cresta?

“Het is een cadeau voor heel Nederland en die willen we graag samen met u uitpakken!” zo luidt de uitnodiging van Henk Baars om iedereen op het 2-daagse evenement op stand 2.090 te verwelkomen!

Groots als Christo
“Wie bekend is met de projecten van de kunstenaar Christo, ziet wel een overeenkomst tussen zijn kunstwerken en de introductie van onze nieuwe abri op de beurs,” lacht Henk trots. “Op 7 en 8 oktober vindt de Dag van de Openbare Ruimte plaats en juist deze beurs hebben wij gekozen om onze nieuwe abri te onthullen: de Cresta. En om de abri te onthullen, is deze eerst nog ingepakt. We lijken Christo wel!”

‘kuifje’ op Facebook
Wie denkt dat de naam van de nieuwe abri geheel te danken is aan werelds grote kunstenaar heeft het niet helemaal bij het rechte eind. “Onze nieuwe abri kent een heel verfrissend ontwerp van het dak. Het ‘kuifje’ is naast functioneel ook nog eens zeer kenmerkend voor de nieuwe wachtruimte. Daar wilde we als OFN dan ook graag naar verwijzen en zo is de vertaling van ‘kuifje’ de nieuwe naam van onze abri geworden!”

Om de ‘Cresta’ meteen groots te introduceren, zal ze tijdens de twee dagen van de beurs ruimschoots ‘in the picture’ staan en ‘ge-liked’ gaan worden!

“Deelt u mee in de feestvreugde? Bij deze bent u van harte uitgenodigd!”

Via deze link meldt u zich aan voor gratis toegang