Single Blog Title

This is a single blog caption

Kwaliteits- & veiligheidsgarantie

Met een gedreven en vakkundig team zorgt OFS in het hele land voor schone en duurzame objecten. Hierbij streven we een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid na, waarvoor we een uitgebreid controlesysteem hebben ontwikkeld.

Alle uitgevoerde werkzaamheden worden in kaart gebracht, door middel van diverse systemen. Een voorbeeld hiervan is het beeldmateriaal van voor en na de gedane arbeid, waardoor de status van objecten inzichtelijk en actueel is.

Naast technische- en onderhoudswerkzaamheden zijn de medewerkers van OFS ook ervaren in diverse kwaliteitscontroles, inventarisatiewerkzaamheden en de uitvoering van reclame(poster) wisselingen. Doordat we alles in eigen beheer hebben,  kan er maximaal worden toegezien op de kwaliteit.

De zorg voor de veiligheid van de reizigers en ons eigen personeel is bijzonder belangrijk.  Bij OFS wordt veel aandacht besteed aan veilig werken en de zorg voor het milieu. Daarom zijn wij sinds 2011 gecertificeerd voor VCA ** en BTR voor werken in risicogebieden van de railinfrastructuur. Klik hier voor onze duurzaamheidvisie.

< Terug